الگو:نوشتار برگزیده: تفاوت میان نسخه‌ها

از مشروطه
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴: خط ۴:




[[پرونده:Red Lion and Sun Society of Iran.gif|thumb|left|170px|]]
[[پرونده:RoozMashruteh14 Amordad.mp4|thumb|left|240px|روز ملی مشروطه ۱۴ امرداد ماه خون بهای نیاکان ما برای دست یافتن به آزادی و رها شدن از شر اسلام و قاجاریان مغول بیگانه سلطه یافته بر ایران]]
[[پرونده:PrincessShamsPahlavi.jpg|thumb|left|170px|والاحضرت شاهدخت شمس پهلوی ریاست عالیه جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران]]
'''روز ملی مشروطه ۱۴ امرداد ماه'''
[[پرونده:PrincessShamsPahlaviRedLionSunSociety.jpg|thumb|left|170px]]
[[پرونده:PrincessShamsPahlaviRedLionSunSocietyMeeting.jpg|thumb|left|170px|والاحضرت شاهدخت شمس در نشست هیات مدیره جمعیت]]
[[پرونده:PrincessShamsPahlaviNursingSchoolRedLionSun.jpg|thumb|left|170px|شاهدخت شمس پهلوی با طیب حسین سفیر پاکستان در ایران با پرستاران سازمان شیر و خورشید سرخ ایران]]
[[پرونده:DrKhatibiDirectorRed Lion and Sun Society of Iran15.jpg|thumb|left|170px|]]
'''[[پیام والاحضرت شاهدخت شمس پهلوی در سالروز بنیاد نهادن جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران به دست رضا شاه بزرگ ۱۰ امرداد ماه ۲۵۳۵ شاهنشاهی]]'''


۵۳ سال پیش روز دهم امرداد ماه سال ۲۴۸۲ شاهنشاهی [۱۳۰۲ خورشیدی] شیر و خورشید سرخ ایران به فرمان پدر تاجدارم اعلیحضرت رضاشاه کبیر تأسیس شد و آن شاهنشاه بزرگ خود سمت نخستین ریاست عالیه آن را پذیرفتند و پس از چندی این سمت را به مادر بزرگوارم علیاحضرت ملکه پهلوی تفویض فرمودند. یادآوری می‌کنم که دولت ایران ۱۰۳ سال پیش مقررات ژنو را پذیرفته و هفتاد و چهار سال پیش علامت شیر و خورشید سرخ در ردیف علائم صلیب سرخ و هلال احمر به تصویب مجامع بین‌المللی رسیده بود لیکن نظر به مقتضیات روز و نابسامانی اوضاع کشور سال‌ها گذشت و عملاً امکان تأسیس این جمعیت در کشور ما فراهم نشد.  
سالروز مشروطیت ایران را به شما مردم ایران تبریک می‌گویم. آریامهر شاهنشاه ایران در هفتاد و سومین سالگشت انقلاب مشروطه در ۱۴ امرداد ماه ۲۵۳۷ شاهنشاهی پیام خود را به ملت ایران چنین آغاز کردند. این آخرین جشن مشروطه رسمی بود که در این روز در ایران برگزار شد.  


هنگامی که اعلیحضرت رضاشاه کبیر زمام امور کشور را به دست با کفایت خود گرفتند، از جمله نخستین اقدامات آن شاهنشاه بزرگ تأسیس این جمعیت خیریه ملی و بین‌المللی و معرفی آن به سازمان جهانی صلیب سرخ بود و بدینگونه بود که شیر و خورشید سرخ ایران خدمات خود را آغاز کرد و در دوران پنجاه ساله سلطنت دودمان پهلوی در سطح ملی و جهانی به گونه‌ای انجام داد که امروز هم در داخل و هم در خارج از کشور از حیثیت و احترام و موقع و مقامی شایسته برخوردار است. نخستین دوره از خدمات پنجاه و سه ساله شیرو خورشید سرخ ایران از تاریخ تأسیس این جمعیت آغاز و تا سال ۲۵۰۰ شاهنشاهی ادامه یافت. در این دوره جمعیت توانست با امکانات محدودی که در اختیار داشت به ایجاد و اداره بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که در آن هنگام سخت مورد نیاز بود همت گمارد و در عین حال در پیش‌آمد حوادث و سوانح به یاری آسیب‌دیدگان بشتابد و با برخورداری از همکاری‌های داوطلبانه مردم راه خود را در مسیر پیشرفت هموار سازد. پیش‌آمد جنگ جهانی دوم و آثار ناشی از آن که با کمال تأسف میهن ما را نیز دور از موازین انصاف و اخلاق و منطق به آتش بیداد خود کشید، موجب آمد که یک چند تحرک عظیم چرخ‌های تحول و پیشرفت کشور ما کند و در پاره‌ای موارد متوقف شود و بدیهی است که شیر و خورشید سرخ ایران نیز از اثرات ناشی از این نابسامانی و رکود برکنار نماند ولیکن دیری نپایید که به خواست خداوند، اراده توانا و عزم راسخ برادر تاجدارم اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر بر همه این مشکلات فائق آمد، آب رفته به جوی بازگشت، نور امید به دل‌ها تابیدن گرفت و بار دیگر جنبش و کوشش و تلاش ملی در راه سازندگی آغاز شد.  
امروز ما گرد هم آمده‌ایم تا این روز مشروطه را جشن بگیریم. برای روشن ساختن مفهوم این روز باید آنچه را که این روز برای پدربزرگان ما مفهوم داشت را بدانیم. مردم ایران در دیکتاتوری قاجار زندگی می‌کردند. آموزش و پرورش و مدرسه‌ای وجود نداشت سیستم حقوقی نبود و آنچه که بود شریعت اسلام بود. قاضی‌ها ملایان دستاربند بودند و ۹۰ در صد ایران کشاورزان رعیت بدون هیچ کونه حقی بودند مردم ایران چنان در تنگدستی و فقر زندگی می‌کردند پزشک و دارویی وجود نداشت مردم به حال گذاشته شده بودند. اربابان و مالکان بزرگ زمینها و سرزمین‌های کشور ایران را میان خود تقسیم کرده بودند و برای مردم بی چاره ایران خدایی می‌کردند. با دستینه شدن فرمان مشروطه در ۱۴ امرداد ماه ۱۲۸۵ خورشیدی برابر با ۵ آگوست ۱۹۰۶ قرار بر این شد که دیکتاتور قاجار دگرگون شود. کمیسیونی برای نوشتن قانون انتخابات مجلس شورای ملی تشکیل شد و در ۱۸ شهریور ماه ۱۲۸۵ برابر با  ۱۰ سپتامبر ۱۹۰۶ قانون انتخابات به آگاهی همگان رسید و ۱۴ مهر ماه ۱۲۸۵ خورشیدی مجلس شورا ملی دوره قانونگزاری نخست گشایش یافت. این مجلس در چند ماه قانون اساسی نوشت که با آن ملت ایران توانستند دیکتاتوری قاجار را سرنگون سازند و یک کانستیتیوشنال مونارکی یا حکومت مشروطه شاهنشاهی ایران (کانستیتیوشنال مونارکی) را بر قرار سازند.  


شیر و خورشید سرخ ایران نیز در این راه همگام و همراه با دیگر سازمان‌های کشوری و لشگری پیش می‌رفت و وظایف خود را با ایمان به هدف‌های بشردوستانه خود دنبال می‌نمود. سومین دوره خدمتگزاری شیر و خورشید سرخ از سال ۲۵۲۱ شاهنشاهی [برابر با ۱۳۴۱ خورشیدی] مقارن با دوره انقلاب شاه و ملت آغاز می‌شود. این انقلاب اصیل که در همه شئون اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و ا داری و اخلاقی ملت ایران عمیقاً اثر داشت، فی‌الواقع صفحه جدیدی بود که در که در تاریخچه میهنی ما گشوده شد و رشته‌های وحدت ملی را که در سایه اصل اصیل نظام شاهنشاهی در طول تاریخ ضامن بقای استقلال کشور ما بود، محکم‌تر کرد و این پیوستگی معنوی در سایه فرماندهی داهیانه برادر تاجدارم جنبش و تلاش بی‌سابقه‌ای را در کشور ما بوجود آورد که امروز آثار بسیار ارزنده آن در همه نقاط کشور و در میان تمامی قشرهای جامعه ایرانی به چشم می‌خورد.  
مشروطه قاجاریان و ملایان را در شوک فرو برد. این دو گروه تلاش کردند که قدرتی را در دست داشتند و با آمدن مجلس شورای ملی از چنگشان به درآمده بود را دوباره به دست  آورند. مجلس شورای ملی جایی که ملت ایران برای داشتنش جان بر کف مبارزه کرده بود قدرت مجلس را نگاهبانی کرد و علیه نیرنگ‌ها و دشمنی‌ها با مشروطه و مجلس پایدار ماند تا سرانجام در ۲۲ بهمن ماه ۱۲۸۵ خورشیدی محمدعلی سلطان قاجار در دستخط خود نوشت که دولت ایران مشروطه تام است.


شیر و خورشید سرخ ایران نیز به سهم خود در دوران پر برکت انقلاب شاه و ملت با احساس مسئولیت قاطع هدف‌های انسانی خود را دنبال نمود و تمامی سعی و همت خود را بکار بست تا از کاروان ترقی و کمال باز پس نماند و وظایف خود را منطق با اصول مقدس این انقلاب بزرگ ملی انجام دهد و خود را برای قبول مسئولیت‌های باز هم بیشتری آماده سازد و همین آمادگی موجب شد که به امر مطاع اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر مسئولیت‌های مهمی به عهده این جمعیت واگذار شود و این فرصت مغتنم امکان داد که شیر و خورشید سرخ در سراسر کشور سازمان‌های بزرگ درمانی و آموزشی و امدادی و خیریه و اجتماعی و مراکز مجهزی برای تربیت جوانان بوجود آورد. با اینهمه باید اقرار کرد هنوز در آغاز کاریم و راهی دراز در پیش داریم که باید با سرعت و شتاب بپیماییم.  
در ۱۵ مهر ماه ۱۲۸۶ متمم قانون اساسی مشروطه را محمدعلی سلطان دستینه کرد و با دستینه کردن محمدعلی سلطان پذیرفت که قدرت از سوی مردم ایران می‌آید و حقوق مردم بر پایه حقوق شهروندی باید محترم شناخته شود و اینکه  حکومت در سه قوه قانونگذاری و مجریه و دادوری بخش شده است و این سه قوه همواره از یکدیگر جدا و مستقل هستند.  


امیدوارم و بلکه یقین دارم که خدمت‌گزاران شیر و خورشید سرخ به این مسئولیت بزرگ در پیشگاه اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر و ملت ایران وقوف کامل دارند بخصوص که در طی پنجاه و سه سال خدمت‌گزاری در اجرای وظایف خیرخواهانه خود تجارب کافی اندوخته‌اند. اصل عدم تمرکز و سپردن کار مردم به مردم که برادر تاجدارم از آغاز دوران سلطنت پرافتخار خود همواره بدان توجه و عنایت داشته‌اند و آثار ارزنده آن امروز به صورت انجمن‌های ده و شهر و شهرستان و استان و شوراهای داوری و خانه‌های انصاف به چشم می‌خورد،
مشروطه دردی شد بر دل ملایان و بخش‌هایی از قانون اساسی مشروطه را نپذیرفتند. این گروه به سرکردگی شیخ فضل الله نوری خود را مشروعه نامیدند. امروز این گروه فقها نام دارند و دنباله روی ولایت فقیه می‌باشند. این گروه می‌گویند که قدرت از مردم نمی‌آید بلکه از الله می‌آید. دوم اینکه مسلمانان باید مطیع شریعت باشند مسلمانان آزاد نیستند مسلمانان حقوق بشری و شهروندی ندارند.
 
سوم اینکه قانون اساسی مشروطه می‌گوید که همه افراد ملت در برابر قانون یکسان هستند. در صورتی که شریعت میان مسلمان و غیر مسلمان فرق می‌گذارد بدین روی مسلمانان از غیرمسلمان حق و حقوق بیشتری دارند. دقیقا روی این سه اصل جمهوری اسلامی بر پا شده است.
 
پدر بزرگان ما برای مشروطه جنگیدند و نه برای مشروعه. اگر ما امروز مشروطه را جشن بگیریم آنگاه پیروزی مشروطه بر مشروعه را جشن می‌گیریم یا پیروزی نور بر تاریکی پیروزی پاکی‌ها بر اهریمن. امروز جشن آزادی مردم ایران بر زنجیرهای بندگی را می‌گیریم.
 
آنچه را که پدر بزرگان ما در سر داشتند سرانجام رضا شاه بزرگ با تکیه بر قانون اساسی مشروطه به انجام رساند. رضا شاه بود که از مردم ایران ملت ایران ساخت. ما وام دار رضا شاه بزرگ هستیم که امروز هر یک از ما که از هر جای ایران می‌آید از آذربایجان تا بلوچستان از خراسان تا خوزستان یا از تهران تا شیراز همه ما می‌توانیم بگوییم ما ایرانی هستیم . رضا شاه بزرگ بود که برای بزرگان ایران آرامگاه ساخت و غرور و سربلندی ما ایرانیان را به ما بازگرداند. رضا شاه پهلوی به جهانیان نشان داد که ایرانی بودن یعنی چه.
 
پس از رضا شاه بزرگ محمدرضا شاه پهلوی آریامهر کارهای پدر تاجدارش را پی گرفت. آریامهر شاهنشاه ایران مشروطه را با انقلاب شاه و ملت تکمیل کرد و با تکیه بر قانون اساسی مشروطه که می‌گوید همه ایرانیان در برابر قانون برابر هستند قانون انتخابات را دگرگون کرد و نیمی از جمعیت ایران را بانوان ایران آزادی زنانی ساخت که بتواند انتخاب کنند و انتخاب شوند. آریامهر با تکیه بر قانون اساسی مشروطه ایران مجلس سنا را تشکیل داد و مانند دیگر کشورها چون ایالات متحده امریکا و انگلستان و فرانسه گام دیگری در جدایی و استقلال سه قوه از یکدیگر برداشت. از مهمترین خویشکاری‌های دولت که ریاست آن به عهده شاهنشاه ایران بر پایه قانون اساسی است آریامهر دولت رفاه را برای ایرانیان منصوب کرد که رفاه و آسایش و امنیت همه ایرانیان از زمانی که چشم به جهان می‌گشایند تا واپسین دم از سوی دولت رفاه فراهم آید که آریامهر آن را تمدن بزرگ نامیدند.
 
اگر ما امروز از مشروطه می‌گوییم منظور ما این است یا بدان چم که تنها قانونی که از مجلس می‌گذرد اعتبار دارد یا رول آو لا
 
مشروطه ورژن ایرانی حکومت‌های مدرن در جهان است که دمکراتیک است. ما ایرانیان به جهانیان نشان داده‌ایم که چگونه یک کشور می‌تواند خود را از چنگال استعمار رهایی بخشد. ما به جهانیان نشان خواهیم که چگونه زنجیرهایی که به نام جمهوری اسلامی به دست و پای ایرانیان بستند را خواهیم گشود و مشروطه شاهنشاهی خود را بر اعتبار خود خواهیم نشاند.
 
جاوید شاه پاینده ایران
 
برقرار قانون اساسی مشروطه شاهنشاهی ایران
 
و در اهتراز باد پرچم سه رنگ زیبای شیر و خورشید نشان ایران.


از ابتدای تأسیس تا کنون در جمعیت شیر و خورشید سرخ مجری و معمول بوده و این جمعیت قدیمی‌ترین مؤسسه‌ای است که با سپردن کار مردم به مردم افتخار اجرای نیات بلند شاهنشاه ایران را داشته است، بخصوص که در سراسر کشور مسئولان جمعیت همه داوطلبان خدمت و کسانی هستند که در اجرای وظایف خود اجر مادی نمی‌جویند و تنها محرک آنان در این تلاش و کوشش داوطلبانه پاداش اخروی و رضامندی خاطر خطیر شاهنشاه و ملت ایران است که امیدوارم در بدست آوردن و بکار بستن این سرمایه بزرگ توفیق کامل حاصل کرده باشند. اکنون همزمان با برگزاری مراسم بزرگداشت پنجاهمین سال سلطنت دودمان پهلوی فرصت مغتنمی است تا از خدمات همه کسانی که در طی این پنجاه و سه سال با صرف وقت و بذل جهد و انفاق مال و پشتیبانی معنوی شیر و خورشید سرخ ایران را مورد حمایت و یاری قرار داده‌اند قدرانی و سپاسگزاری کنم. چه آن‌ها که در بنیانگذاری این جمعیت سهمی بزرگ داشته و اکنون در میان ما نیستند و یا کسانی که اکنون در نقاط دور و نزدیک زیر پرچم شیر و خورشید سرخ که نشانه تعاون ملی و اجتماعی و بین‌المللی است، گرد آمده و با خدمتگزاری صادقانه خود موجبات سربلندی و افتخار این جمعیت را در پیشگاه اعلیحضرت همایون شاهنشاه آریامهر و ملت ایران فراهم می‌سازند. در سالروز تأسیس جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران همزمان با دوران رستاخیز و به اتکاء به سه اصل اصیل آن که ضامن بقاء و استقلال و پیوستگی معنوی و تاریخی ملت ماست، از درگاه خداوند متعال موفقیت هر چه بیشتر این جمعیت و خدمتگزاران صمیم آن را در اجرای وظایف خطیر ملی و بین‌المللی خود از صمیم قلب آرزو می‌کنم.


'''[[جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران|تاریخچه بنیاد جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران را بخوانیم و ایران را دوباره بسازیم]]'''
</onlyinclude>
</onlyinclude>


[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]
[[رده:مشروطه:صفحه اصلی]]

نسخهٔ ‏۴ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۷:۲۴



روز ملی مشروطه ۱۴ امرداد ماه خون بهای نیاکان ما برای دست یافتن به آزادی و رها شدن از شر اسلام و قاجاریان مغول بیگانه سلطه یافته بر ایران

روز ملی مشروطه ۱۴ امرداد ماه

سالروز مشروطیت ایران را به شما مردم ایران تبریک می‌گویم. آریامهر شاهنشاه ایران در هفتاد و سومین سالگشت انقلاب مشروطه در ۱۴ امرداد ماه ۲۵۳۷ شاهنشاهی پیام خود را به ملت ایران چنین آغاز کردند. این آخرین جشن مشروطه رسمی بود که در این روز در ایران برگزار شد.

امروز ما گرد هم آمده‌ایم تا این روز مشروطه را جشن بگیریم. برای روشن ساختن مفهوم این روز باید آنچه را که این روز برای پدربزرگان ما مفهوم داشت را بدانیم. مردم ایران در دیکتاتوری قاجار زندگی می‌کردند. آموزش و پرورش و مدرسه‌ای وجود نداشت سیستم حقوقی نبود و آنچه که بود شریعت اسلام بود. قاضی‌ها ملایان دستاربند بودند و ۹۰ در صد ایران کشاورزان رعیت بدون هیچ کونه حقی بودند مردم ایران چنان در تنگدستی و فقر زندگی می‌کردند پزشک و دارویی وجود نداشت مردم به حال گذاشته شده بودند. اربابان و مالکان بزرگ زمینها و سرزمین‌های کشور ایران را میان خود تقسیم کرده بودند و برای مردم بی چاره ایران خدایی می‌کردند. با دستینه شدن فرمان مشروطه در ۱۴ امرداد ماه ۱۲۸۵ خورشیدی برابر با ۵ آگوست ۱۹۰۶ قرار بر این شد که دیکتاتور قاجار دگرگون شود. کمیسیونی برای نوشتن قانون انتخابات مجلس شورای ملی تشکیل شد و در ۱۸ شهریور ماه ۱۲۸۵ برابر با ۱۰ سپتامبر ۱۹۰۶ قانون انتخابات به آگاهی همگان رسید و ۱۴ مهر ماه ۱۲۸۵ خورشیدی مجلس شورا ملی دوره قانونگزاری نخست گشایش یافت. این مجلس در چند ماه قانون اساسی نوشت که با آن ملت ایران توانستند دیکتاتوری قاجار را سرنگون سازند و یک کانستیتیوشنال مونارکی یا حکومت مشروطه شاهنشاهی ایران (کانستیتیوشنال مونارکی) را بر قرار سازند.

مشروطه قاجاریان و ملایان را در شوک فرو برد. این دو گروه تلاش کردند که قدرتی را در دست داشتند و با آمدن مجلس شورای ملی از چنگشان به درآمده بود را دوباره به دست آورند. مجلس شورای ملی جایی که ملت ایران برای داشتنش جان بر کف مبارزه کرده بود قدرت مجلس را نگاهبانی کرد و علیه نیرنگ‌ها و دشمنی‌ها با مشروطه و مجلس پایدار ماند تا سرانجام در ۲۲ بهمن ماه ۱۲۸۵ خورشیدی محمدعلی سلطان قاجار در دستخط خود نوشت که دولت ایران مشروطه تام است.

در ۱۵ مهر ماه ۱۲۸۶ متمم قانون اساسی مشروطه را محمدعلی سلطان دستینه کرد و با دستینه کردن محمدعلی سلطان پذیرفت که قدرت از سوی مردم ایران می‌آید و حقوق مردم بر پایه حقوق شهروندی باید محترم شناخته شود و اینکه حکومت در سه قوه قانونگذاری و مجریه و دادوری بخش شده است و این سه قوه همواره از یکدیگر جدا و مستقل هستند.

مشروطه دردی شد بر دل ملایان و بخش‌هایی از قانون اساسی مشروطه را نپذیرفتند. این گروه به سرکردگی شیخ فضل الله نوری خود را مشروعه نامیدند. امروز این گروه فقها نام دارند و دنباله روی ولایت فقیه می‌باشند. این گروه می‌گویند که قدرت از مردم نمی‌آید بلکه از الله می‌آید. دوم اینکه مسلمانان باید مطیع شریعت باشند مسلمانان آزاد نیستند مسلمانان حقوق بشری و شهروندی ندارند.

سوم اینکه قانون اساسی مشروطه می‌گوید که همه افراد ملت در برابر قانون یکسان هستند. در صورتی که شریعت میان مسلمان و غیر مسلمان فرق می‌گذارد بدین روی مسلمانان از غیرمسلمان حق و حقوق بیشتری دارند. دقیقا روی این سه اصل جمهوری اسلامی بر پا شده است.

پدر بزرگان ما برای مشروطه جنگیدند و نه برای مشروعه. اگر ما امروز مشروطه را جشن بگیریم آنگاه پیروزی مشروطه بر مشروعه را جشن می‌گیریم یا پیروزی نور بر تاریکی پیروزی پاکی‌ها بر اهریمن. امروز جشن آزادی مردم ایران بر زنجیرهای بندگی را می‌گیریم.

آنچه را که پدر بزرگان ما در سر داشتند سرانجام رضا شاه بزرگ با تکیه بر قانون اساسی مشروطه به انجام رساند. رضا شاه بود که از مردم ایران ملت ایران ساخت. ما وام دار رضا شاه بزرگ هستیم که امروز هر یک از ما که از هر جای ایران می‌آید از آذربایجان تا بلوچستان از خراسان تا خوزستان یا از تهران تا شیراز همه ما می‌توانیم بگوییم ما ایرانی هستیم . رضا شاه بزرگ بود که برای بزرگان ایران آرامگاه ساخت و غرور و سربلندی ما ایرانیان را به ما بازگرداند. رضا شاه پهلوی به جهانیان نشان داد که ایرانی بودن یعنی چه.

پس از رضا شاه بزرگ محمدرضا شاه پهلوی آریامهر کارهای پدر تاجدارش را پی گرفت. آریامهر شاهنشاه ایران مشروطه را با انقلاب شاه و ملت تکمیل کرد و با تکیه بر قانون اساسی مشروطه که می‌گوید همه ایرانیان در برابر قانون برابر هستند قانون انتخابات را دگرگون کرد و نیمی از جمعیت ایران را بانوان ایران آزادی زنانی ساخت که بتواند انتخاب کنند و انتخاب شوند. آریامهر با تکیه بر قانون اساسی مشروطه ایران مجلس سنا را تشکیل داد و مانند دیگر کشورها چون ایالات متحده امریکا و انگلستان و فرانسه گام دیگری در جدایی و استقلال سه قوه از یکدیگر برداشت. از مهمترین خویشکاری‌های دولت که ریاست آن به عهده شاهنشاه ایران بر پایه قانون اساسی است آریامهر دولت رفاه را برای ایرانیان منصوب کرد که رفاه و آسایش و امنیت همه ایرانیان از زمانی که چشم به جهان می‌گشایند تا واپسین دم از سوی دولت رفاه فراهم آید که آریامهر آن را تمدن بزرگ نامیدند.

اگر ما امروز از مشروطه می‌گوییم منظور ما این است یا بدان چم که تنها قانونی که از مجلس می‌گذرد اعتبار دارد یا رول آو لا

مشروطه ورژن ایرانی حکومت‌های مدرن در جهان است که دمکراتیک است. ما ایرانیان به جهانیان نشان داده‌ایم که چگونه یک کشور می‌تواند خود را از چنگال استعمار رهایی بخشد. ما به جهانیان نشان خواهیم که چگونه زنجیرهایی که به نام جمهوری اسلامی به دست و پای ایرانیان بستند را خواهیم گشود و مشروطه شاهنشاهی خود را بر اعتبار خود خواهیم نشاند.

جاوید شاه پاینده ایران

برقرار قانون اساسی مشروطه شاهنشاهی ایران

و در اهتراز باد پرچم سه رنگ زیبای شیر و خورشید نشان ایران.